Fysik

Termisk energi

10. december 2010 af Bænkebider (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hey guys, håber I kan hjælpe mig lidt, er forvirret :s

TO GENSTANDE INDGÅR I ISOLERET SYSTEM:

genstand 1 = 0,15 kg og har en specifik varmekapacitet på 0,9 kJ/Kg*º'C modtager varmemængde på 450 J

genstand 2 = 0,65 kg og har en specifik varmekapacitet på 0,13 kJ/Kg*ºC

a ) hvad er størrelsen af den varmemængde genstand 2 modtager?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2010 af peter lind

Energien er bevaret så genstand 2 afgiver den varmemængde som genstand 1 modtager.


Svar #2
10. december 2010 af Bænkebider (Slettet)

g1 + g2 = 0J?


Svar #3
10. december 2010 af Bænkebider (Slettet)

Forstår ikke ? :D


Skriv et svar til: Termisk energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.