Matematik

hjælp

11. december 2010 af fati39 - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen

jeg skal op til eksamme og har brug for deres hjælp så jeg har 3 opgave som jeg ikke ved hvordan løse mine opgaver.....

to funktion f og g er givet ved f(x)=3*e^x+1 og g(x)=ln(x^2),   X>O

bestem regneforskrift og definitionsmænde for  (g0f)(x)

anden spørsmål er

x^4=18+7x^2

og

(2x^3+3x^2-4x+8)/(x+2)

Vedhæftet fil: ak1.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

1) Bestem regneforskriften for (gof)(x) ved udregning:

(gof)(x) = g(f(x)) = ln( (f(x))2 ) = ...

2) Betragt ligningen som en 2.-gradsligning i (x2) . Substituer z = x2 og løs ligningen i z, og dernæst ligningen i x.

3) Der skal formodentlig foretages polynomiers division .Tælleren har ingen "pæne" rødder, så der er tale om egentlig division af polynomier med restled.


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.