Matematik

Hej

12. december 2010 af resham1 (Slettet)

Hej ppl.

Er der nogen der kan lig fortælle mig hvad betyder fx. "bestem h som funktion af r"?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2010 af PeterValberg

 ja, men du skal lige skrive sammenhængen ned, så kan jeg nemmere vise dig det :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2010 af Yow! (Slettet)

godaften...

altså du skal bestemme h(r)=


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. december 2010 af Krabasken (Slettet)

Det betyder, at du skal konstruere dig frem til et udtryk, hvor den værdi, du vælger at give "r" bestemmer hvilken værdi "h" antager.

Man kan sige, at h - via udtrykket - afhænger af den variable r ;-)


Svar #4
13. december 2010 af resham1 (Slettet)

Tusind tak til jer :-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. december 2010 af Krabasken (Slettet)

Du skal skrive et udtryk, som giver dig h, når du i udtrykket indsætter et r, du selv har valgt, fx.

h = 5r +2  eller

h = 8 * cos(r)  eller

h = r/2 + √(r)

eller noget helt andet ;-)

Der er mange


Skriv et svar til: Hej

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.