Matematik

Hjælp til en matematik opgave

14. december 2010 af Spøgelset (Slettet)

Heej

Jeg har en matematik opgave, men jeg er gået i stå på en af opgaverne .

Opgaven lyder:

Hvad sker der med y-værdien for y=0,8911 gange 1,0766 opløftet i x  , når x vokser med 1? Hvad når x vokser med 5?

Jeg håber der er nogle der vil hjælpe mig .

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Sammenlign

y(x) = 0,8911·1,0766x

med

y(x+1) = 0,8911·1,0766x+1

Se på forholdet y(x+1) / y(x)

Tilsvarende betragtning med y(x+5) og y(x) .


Svar #2
14. december 2010 af Spøgelset (Slettet)

Hvad sker der med y værdien ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Prøv at beregne y(x+1) / y(x) ved hjælp af det givne udtryk, så vil det fremgå.


Skriv et svar til: Hjælp til en matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.