Matematik

Beregn længderne af siden c og b?

14. december 2010 af Sarah H. (Slettet)

Hej :)

Jeg har noget geometri jeg ikke forstår..

Opgaven lyder sådan her:

Beregn længderne af siden c og b når a=6 og h=4,8 . Afstanden fra A til H er 6,4.

Håber at der er nogen der kan hjælpe, på forhånd tak ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2010 af badooo (Slettet)

Tegn den trekant du skal beregne. Tegn derefter de oplysninger du får ind. Så bør du kunne slutte dig til, hvad du skal gøre.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. december 2010 af qktp (Slettet)

t


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2010 af bolani (Slettet)

Er det en retvinklet trekant ?


Svar #4
14. december 2010 af Sarah H. (Slettet)

det er en spidsvinklet trekant


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0

Du bliver nødt til at forklare, hvilken højde, der er tale om, når du siger h = 4,8 , og du må også definere, hvor punkt H befinder sig.


Skriv et svar til: Beregn længderne af siden c og b?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.