Fysik
opagve.opagve.opgaVE.HASTERRRR
En bil accelererer fra hvile til farten 72 km/s på 8,0s med konstant acceleration.
a)Beregn accelerationen.
b)Beregn, hvor langt bilen kører, mens den accelerer.
c)Bilen kører med en konstant hastighed på 72 km/h i 25 s
Herefter opdager føreren en forhindring, og bilen bremser med konstant acceleration, indtil den står stille. Bilen kører i alt 630 m på denne del af køreturen.
d)Hvad var accelerationen under opbremsningen?
Her er min løsning:
a)a = Δv / Δt = 72 km/s / 8,0 s = 9 km
b)72km/s * 8,0 s = 576 km
c)Den kan jeg ikke forstå…..
Tak på forhånd
Svar #1
25. april 2005 af danielruhmann (Slettet)
Svar #2
25. april 2005 af ilr4e (Slettet)
Hvis du ikke har noget fornuftigt at skrive...så hold dig LANGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG VÆK...
Svar #3
25. april 2005 af frodo (Slettet)
Forvent INGEN hjælp med den opførsel du har vist her på sitet idag!!!
Svar #5
25. april 2005 af ilr4e (Slettet)
danielruhmann: Du skal fandema ikke lære mig at stave...DIN PIK HOVED;)))))))
HOLD JER væk begge to...hvis i ikke vil hjælpe mig....
Svar #7
25. april 2005 af ilr4e (Slettet)
okay så hjælp mig;)
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Svar #9
25. april 2005 af ilr4e (Slettet)
fordi der er ikke nogen der kan hjælpe mig så det kan være at jeg kan hjæpe nogen........det er jo altid noget...IK'
he he :)..... ;)
Skriv et svar til: opagve.opagve.opgaVE.HASTERRRR
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
