Matematik

Hjælp til procent....

15. december 2010 af Marie230 (Slettet)

 Hej folkens:)

Jeg sidder her med 3 opgaver hvor det er noget om procent at gøre.

Her kommer den 1:

Læg procenten til. Beskrive din fremgangsmåde.

A) 20% til 5. = .......................

Her kommer den 2:

Træk procenten fra. Beskriv din fremgangsmåde.

A) 10% fra 10. = ......................

Her kommer den 3:

Hvor mange procent har man lagt til eller trukket fra, hvis man ganger.:

A) 100 med 1,35. = .................

Tak på forhånd.


Svar #1
15. december 2010 af Marie230 (Slettet)

 Er der ikke nogen der gider og svare..?


Svar #2
15. december 2010 af Marie230 (Slettet)

 plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz det haster virkeligt skal bare lige vide hvordan man regner det ud...


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2010 af mette48 (Slettet)

Læg procenten til. Beskrive din fremgangsmåde.

A) 20% til 5. =5+5*20/100          20% er 20/100

Træk procenten fra. Beskriv din fremgangsmåde.

A) 10% fra 10. =10-10*10/100

Hvor mange procent har man lagt til eller trukket fra, hvis man ganger.:

A) 100 med 1,35 = 1+35/100 = 1 + 35%


Svar #4
15. december 2010 af Marie230 (Slettet)

 Tak for hjælpen søde:)


Skriv et svar til: Hjælp til procent....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.