Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Bevis for at dy/dx=k*y er givet ved f(x)=c*e^kx

17. december 2010 af enokvf (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Jeg sidder og har lidt problem med dette bevis:  i1135.photobucket.com/albums/m638/EnokFredensborg/bevis.jpg

Det skrevne er taget fra min matematikbog, er der umiddelbart nogen der kan hjælpe mig til større forståelse. Specielt har jeg lige svært ved at forstå funktionen h der lige pludselig bliver sat ind, hvad er baggrundsviden for at vi kan indsætte denne funktion?

Håber i kan hjælpe med dette ovenover, og hvis i har nogle gode forklaringer til de enkelte punkter, eller links til steder hvor jeg kan få større indsigt i emnet vil det være super..

Tak!


Skriv et svar til: Bevis for at dy/dx=k*y er givet ved f(x)=c*e^kx

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.