Engelsk

Hvad hedder mandatfordelingsmetode på engelsk?

18. december 2010 af MathildeMmml (Slettet)

 - og hvordan siger man "største brøks metode" og " d'Hondts metode" på engelsk. Er der nogen der kan hjælpe mig med det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2010 af Stygotius (Slettet)

1.   = largest remainder method

2.   = seat allocation method (mandatfordelingsmetode)

3.   = d'Hondt method


Skriv et svar til: Hvad hedder mandatfordelingsmetode på engelsk?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.