Matematik

reducering af andengradspolynomium

20. december 2010 af himstergims - Niveau: B-niveau

f'(x) = 6x^2 - 8x + 2 = 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Løs 2.-gradsligningen. beregn diskriminanten d = b2 -4ac og opskriv rødderne.


Svar #2
20. december 2010 af himstergims

ja, men det er problemet med at reducere den i hånden.


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. december 2010 af mette48 (Slettet)

Brug løsningsformelen, den står i din matematikbog og i formelsamlingen


Skriv et svar til: reducering af andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.