Matematik

Hej alle

21. december 2010 af A2400 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg vil gerne høre, om hvorfor 1/3+1 bliver 4/3 ? er der nogen, der kan give en logosk forklaring?

På forhånd tak


Brugbart svar (2)

Svar #1
21. december 2010 af mette48 (Slettet)

1/3 +1

1 =3/3  (3 (tæller)  af den slags, hvor der skal 3 (nævner) til en hel)

1/3+1= 1/3 +3/3 =(1+3)/3 = 4/3


Skriv et svar til: Hej alle

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.