Fysik

opdrift

27. december 2010 af frederikengel (Slettet) - Niveau: B-niveau

så er der problemer med fysik. Jeg vedhædter opgaven. opg a har jeg vist nok lavet. opg bog og c er jeg i tvivl om.

Vedhæftet fil: Hindenburg luftskibet.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. december 2010 af mathon

a)

                Fop = (2·105 m3) · (1,250 kg·m-3) · (9,82 m·s-2) = 2,455·106 N = 2,455 MN


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. december 2010 af mathon

b)

                 Ftyngde = (V·ρhydrogen + (130·103 kg)) · g

c)
                 mnytte = Fbære / g  = V·(ρluft - ρhydrogen)  -  (130·103 kg) =


Svar #3
02. januar 2011 af frederikengel (Slettet)

ok i a er det altså bare densiteten på luft der er fortrængt der er lig opdriften. er det korrekt. Jeg troede egentlig man skule trække densiteten af hydrogen fra.


Svar #4
02. januar 2011 af frederikengel (Slettet)

jeg får b til 1294000N -> 1,294 MN

jeg får c til 102600 kg ->102,6 ton

er det korrekt.


Skriv et svar til: opdrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.