Andre fag

gennemsnit, 9. klasse.

28. december 2010 af nini66 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej allesammen. Jeg har et gennemsnit på 5,5 på mit karekterblad, er det for ringe, eller er det normalt, eller er det godt ? :) hvad skal man have, for at komme på gym.. Jeg ved godt, det er ens lære som skal egne en, eller ej, men karekter gennemsnittet spiller vel også en lille rolle..

håber på hjælp! :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. december 2010 af 787 (Slettet)

 Hej 

Ja, jeg håber at der er nogen som kan svare på det ,

jeg er også i 9.klasse og har en ginnemsnit omkring 5 ,og jeg vil meget gerne tag Gym efter

9.klasse :) ;)

tak.


Brugbart svar (2)

Svar #2
28. december 2010 af Spøgelset (Slettet)

Heej

Jeg går på 1g , og min lærer i 9.klasse sagde, at man ikke skulle have for  mange 4 taller, karakterbladet skulle højst består af 7, 10 og 12 og så nogle enkelte 4 taller, men ikke for mange.

Kravet er også at din lærer skal egne dig. Hvis din lærer mener, at du er moden nok til at komme på gymnasiet og at du kan klare et højere niveau, såsom flere lektier og at lære at tage et ansvar, så kan du komme ind på gymnasiet.

Men hvis din lærer ikkke egner dig, så kan du tage en optagelsesprøve og udfra det, hvis du klarer dig kan du søge ind på et gymnasium, og komme derind.


Brugbart svar (2)

Svar #3
28. december 2010 af kamillabj (Slettet)

Hej

Nu går jeg i første g,men da jeg gik i 9 klasse havde jeg et på 8,9. jeg vil sige at i sagtens kan komme ind på Gym, hvis det er det i vil, men i bliver nød til at prøve at få et højere snit. fordi jeg har lige fået standpunkts karakter, og det var kun på 6, så det falder rigtig meget. Men hvis man får under 2,2 i Gym (tror jeg det er), så for man ikke lov til at fotsætte.. :/

Håber i kunne bruge mit svar! :)


Brugbart svar (1)

Svar #4
28. december 2010 af 787 (Slettet)

 Mange tak for hjælp !!! :)


Svar #5
28. december 2010 af nini66 (Slettet)

Mange tak for hjælpen :) men et spørgsmål til spøgelset.. hvor mange 4 taller, kalder du enkelte ? er det 3, 4 stykker ?

tuuusind tak til jer begge :D


Brugbart svar (1)

Svar #6
28. december 2010 af Spøgelset (Slettet)

Ja, sådan 2-3 stykker, men ikke for mange ..


Brugbart svar (1)

Svar #7
29. december 2010 af Akaa (Slettet)

Jeg synes ikke du skal være bange. Jeg ville dog anbefale dig at rette lidt op på dit gennemsnit. Jeg lå på 8,1 i 9. klasse. Og jeg var ikke klassens number one stræber. Det jeg mener, er bare, at du ikke skal være bange for ikke at kunne komme på gymnasiet. Hvis din lærer egner dig, kan du komme på det gymnasie du ønsker, hvis du selvfølgelig bliver optaget. Accepter at du får 2-3 4-taller men heller ikke flere som Spøgelset siger. Så længe du er villig kan du godt forbedre dine karakterer. :)


Svar #8
30. december 2010 af nini66 (Slettet)

aka aka, tusind tak for hjælpen! :)


Brugbart svar (1)

Svar #9
02. januar 2011 af Lesleyblood (Slettet)

Ja, ja, du burde (udefra dit karaktergennemsnit) sagtens kunne komme på gym. Nogle fra min gamle 9.klasse kom ind (selv på HTX med 3 i snit!!), men din opførsel i timerne samt om du er moden og kan tage delvis ansvar spiller også en stor rolle.Når alt kommer til alt, så betyder folkeskole karaktererne ikke en s***, når du først er kommet ind på gymnasiet. Folkeskolen er alligevel så useriøs og ligegyldig, det tror jeg alle, der gåt i gym har fundet ud af. Ja, selv lærerne er inkompetente. :-)  

" højere snit. fordi jeg har lige fået standpunkts karakter, og det var kun på 6, så det falder rigtig meget" - kamillabj

LMFAO! Hey kamillabj, det er nu bluff. Hvis man i starten af gym får sat sig selv i bås som dygtig og flittig, prioterer skolen højere end det 'sociale', kommer man højere op (hvis ikke MEGET højere op)  i gennemsnit end i folkeskolen. Mit karaktergennemsnit i FS var på 9.3, men er du oppe på 10,7 (2.år STX). Men det jeg vil frem til her er, bare fordi I er kommet ind på gymnasiet: skal i ikke tro, at I kan sidde og slacke off!!  Gymnasiet er et sted, hvor der skal læres, ikke socialiseres (eller det skal ikke prioteres højere end det faglige). At lave lektier og stille faglige relevante spørgsmål betaler sig, når det kommer til karaktergivning!!


Svar #10
02. januar 2011 af nini66 (Slettet)

Leslie, ved du hvad ?? tusind tusind tak!!!! :)

godt nytår til dig, i øvrigt jeg er meget enig!!


Brugbart svar (4)

Svar #11
03. januar 2011 af Lesleyblood (Slettet)

FInt nok - selv tak.Og godt nytår til dig også... håber 2011 kommer til at rumme gode ting til dig. =)

 Håber du kommer ind på GYM. Husk, i gymnasiet kan du (næsten) opnå(karaktermæssigt), hvad du vil... alle for en ny chance der. Bare husk at give lærerne et godt førstehåndsindtryk, og husk, at der ikke er nogen som helst forbindelse med dine karakterer i FS og dine karakterer i GYM. =) Du bliver undervist i alt om studietekniker i det, der hedder ,,klassens lektielæsningsmodul''. Der skal du huske at spidse ører, da disse tekniker kan give gode karakterer.


Svar #12
04. januar 2011 af nini66 (Slettet)

tak for de gode råd, håber også jeg kommer ind på gym :) og tro mig, hvis jeg bliver egnet, så skal jeg nok spidse øre :)


Brugbart svar (1)

Svar #13
21. januar 2011 af Snaps12 (Slettet)

hej

mit snit er på 5,5 og jeg vil bare på gym efter 9. hvad skal jeg gøre?

min lærer og vejleder siger at jeg ikke kan klare det, for jeg er for umoden og at jeg er dårlig i skolen.

jeg vil gerne blive ingenør, advokat eller psykolog, men det er højt, og man skal også være dygtig. om nogen kan hjælpe mig med havd jeg skal have for at opnå mit ønske?

er det klogt at tage gym efter 9.? eller skal jeg efter 10.?

hjælp


Brugbart svar (1)

Svar #14
21. januar 2011 af anibas12 (Slettet)

 jeg har det samme problem. Mit gennemsnit er på omkring 5,6 i 9.klasse. I 10 klasse skal jeg på efterskole. jeg vil rigtig gerne på HTX derefter. Min nuværende dansklærer men at jeg ikke vil kunne klare HTX, og at jeg sikkert vil knække sammen. Skal jeg hører på hvad min nuværende lærer siger? eller skal jeg ikke tænke mere over hvad jeg har fået af vide før til næste år? og hvad skal ens gennemsnit være for at komme på HTX? 


Brugbart svar (1)

Svar #15
22. januar 2011 af Snaps12 (Slettet)

jeg føler selv jeg kan, men min lærer siger at jeg ikke kan :(


Brugbart svar (1)

Svar #16
02. marts 2011 af Callo17 (Slettet)

 Snaps12 - du skal dog ikke høre efter hvad de lærer siger. 

Min gennemsnit på folkeskolen var meget lavt, men jeg er alligevel optaget ind på HTX og går nemlig på 3.g nu. 

Jeg har nemlig valgt at ignorere hvad lærer mener om mig, og sendt min ansøgning til HTX og jeg er nemlig optaget ind. 

Gymnasium har kun krav, at du har 9 klasse afgangsbevis med bestå - 02, så er det nok.. 

DU skal bare tage en chance og se hvad der vil ske !


Brugbart svar (1)

Svar #17
24. april 2012 af Olfert (Slettet)

Hej alle sammen

 

Jeg har også et snit på 5,6 i folkeskolen, og jeg vil gerne ind på HTX. Kan jeg komme ind eller hvad skal jeg gøre? Min ansøgning er sendt siden 1 marts, og jeg er ret nysgerrig, og lidt bange for at jeg måske ikke kommer ind. For jeg har nemlig ikke lyst til, at gå i 10.klasse (ikke mit ønske).  Min eksamer står klar i næste uge, så jeg ville bare gerne vide om jeg kan komme ind med det gennemsnit. På forhånd tak =)


Skriv et svar til: gennemsnit, 9. klasse.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.