Fysik

Hej alle

28. december 2010 af A2400 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen, der kan hjælpe mig med at isolere t i denne ligning?

R=Rο×(1+α×t)

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. december 2010 af mathon

                R = Ro + Ro·α·t

                R - Ro = Ro·α·t

                t = (R - Ro) / (Ro·α) = (R/Ro - 1)/α


Skriv et svar til: Hej alle

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.