Matematik

HÆLP!

03. januar 2011 af Gultmtrk (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Opgave:

Del 15000 kr. mellem A, B og C i forholdet 3:9:13. Hvor meget får de hver?

Hvordan regner man det ud?


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. januar 2011 af Thecoolstuff (Slettet)

 13+9+3=25

15000/25=600

600*3=1800

600*9=5400

600*13=7800


Svar #2
03. januar 2011 af Gultmtrk (Slettet)

 Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. januar 2011 af Thecoolstuff (Slettet)

 det var så lidt...


Skriv et svar til: HÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.