Matematik

Dobbeltintegraler i polære koordinater

04. januar 2011 af AlexandraL1 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej alle..

Jeg sidder med denne opgave som jeg ikke helt ved hvordan jeg skal løse. Håber der er en som kan hjælpe.

 Det er opg 3 del opg 1, hvor man skal skitsere området. Hvor får man de støttepunkter fra?

Vedhæftet fil: Jan 2010 opg 3.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2011 af peter lind

Der er jo egentlig angivet en løsning på det; men ellers vælger du nogle passende værdier for θ og finder for disse værdier af θ r svarende til grænsen, altså r = kvrod( 2sin(θ) )


Svar #2
04. januar 2011 af AlexandraL1 (Slettet)

Jo, det er også løsningsarket jeg har lagt ind, kan bare ikke få de tal i tabellen til at passe med noget som helst?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Beregn en række punkter på randen, hvor r(θ) = √(2sin(θ)) med θ som parameter:

(x(θ) , y(θ)) = (r(θ)·cos(θ) , r(θ)·sin(θ)) = (cos(θ)·√(2sin(θ)) , sin(θ)·√(2sin(θ))) , 0 ≤ θ ≤ π


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. januar 2011 af peter lind

Du har sikkert regnet galt eller du har glemt at slå om mellem radianer og grader


Skriv et svar til: Dobbeltintegraler i polære koordinater

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.