Andre fag

el lære

05. januar 2011 af kalle09 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hej..

jeg sidder og kigger på en opgave hvor der står jeg skal finde erstatnings impedansen..

er der en der kan fortælle mig hvordan jeg gør det ?

følgende ting er oplyst i opgaven.

R1=10ohm

R2=5ohm

Xc=6ohm

Xl=10ohm


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. januar 2011 af peter lind

Du skal bruge reglerne om sammensætning af impedanser. Sættes det sammen serielt skal det adderes, sættes det sammen parallelt skal deres reciprokke værdi adderes.

Det hører iøvrigt ind under fysik. Du havde nok fået svaret hurtigere, hvis du havde anbragt indlægget korrekt.


Skriv et svar til: el lære

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.