Matematik

HJÆLP - HASTER ! MINUTS HJÆLP

05. januar 2011 af nini66 (Slettet)

Hej folkens :)

Jeg har en matematik opgave for, hvor der står følgende:

I en klasse er der D drenge og P piger. Hvad betyder følgende

a ) D = P   - lige mange piger som drenge

b) P = 3D - ?

c) D = P +1

d) P = D - 2

e) P = D/2

f) D = P/2 - 1

HÅBER PÅ HJÆLP HASTER


Svar #1
05. januar 2011 af nini66 (Slettet)

HJÆLPPP !!!!!!!! :D


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. januar 2011 af mirzad (Slettet)

ville rigtigt gerne hjælpe men kan ikk

devære


Svar #3
05. januar 2011 af nini66 (Slettet)

kan ikke finde ud af b - f


Svar #4
05. januar 2011 af nini66 (Slettet)

helt iorden, men tak for tanken :D


Skriv et svar til: HJÆLP - HASTER ! MINUTS HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.