Matematik

Hjælp til procent....

05. januar 2011 af Janni12 (Slettet)

Hej folkens:)

Jeg sidder her med 2 opgaver som jeg ikke helt forstår, så derfor vil jeg godt have jeres hjælp af jer derude:)

Her kommer den 1:

Om at finde en procentdel af et tal...

Hvad er

1) 10% af 50

2) 20% af 20

3) 30% af 30

4) 92% af 29

5) 9,2% af 29

6) 109,2% af 29     ( Skal man sige fx. 20/100 · 20...?

Her kommer den 2: 

Hvor mange procent er:

1) 0,11

2) 0,2

3) 1,2

4) 1\2

5) 21\28    (BRØKSTREG..)

6) 3\2

7) 7,5

8) 1\3

Tak på forhånd håber i gider og hjælpe :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2011 af Keseny

Altså vil du have os til at løse opg'erne for dig eller skal vi forklare hvad man skal?


Svar #2
05. januar 2011 af Janni12 (Slettet)

 I skal bare forklare hvad man skal:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. januar 2011 af Keseny

Ok :)

I opg 1 hvor du skal finde ud af hvad 10 procent af 50 er.

Sådan gør du:

50/100 = 0,5

0,5*10= 5

10 procent af 5o er 5

Kan du følge mig?


Svar #4
05. januar 2011 af Janni12 (Slettet)

 ok, hvad med den opgave 2:)?


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. januar 2011 af Keseny

20 % af 20

20/100= 0,2

0,2*20= 4

20% af 20 er 4

109,2% af 29

29/100=0,29

0,29*109,2= 31,668   kan afrundes til 31,67

109,2% af 29 er 31,67


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. januar 2011 af Keseny

Der ganger du bare med hundrede:

0,11*100= 11

0,11 er 11%

Med brøkerne kan du gøre sådan:

21/28

21:28= 0,75

0,75 * 100= 75

21/28 = 75%


Svar #7
05. januar 2011 af Janni12 (Slettet)

 ok tak for hjælpen:)


Brugbart svar (0)

Svar #8
05. januar 2011 af Keseny

Så lidt :)


Svar #9
05. januar 2011 af Janni12 (Slettet)

 Vil du ogs godt lige hjælpe mig med en opgave til:)

her kommer den:

Udtryk forholdene i procent.

1) 2 i forhold til 4

2) 3 i forhold til 5

3) 4 i forhold til 6

5) 6 i forhold til 4

6) 7 i forhold til 5

7) 5 i forhold til 5..

På forhånd tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #10
06. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

Se anden tråd


Brugbart svar (0)

Svar #11
06. januar 2011 af pige24 (Slettet)

9#

2 i forhold til 4

2/4=50/100

2 er 50% af 4

3 i forhold til 5

3/5=60/100

3 er 60% af 5.

Du spørger bare, hvis der er noget du ikke forstår.


Brugbart svar (0)

Svar #12
11. december 2012 af sofiebrinley (Slettet)

Du siger fx. i din opgave der hedder 10% af 50 siger du bare 10 gange 50 dividere med 100 også for du et resultat. Det gør du med dem alle sammen :)


Skriv et svar til: Hjælp til procent....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.