Matematik

Lingninger

07. januar 2011 af Lovemeamira (Slettet)

Vil i Løse denne ligning..

1/x=25

så skal jeg finde hvad x er!


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

x = 1/25


Svar #2
07. januar 2011 af Lovemeamira (Slettet)

Hvordan får du det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Man ganger, først med x:

1 = 25x

og dernæst divideres med 25

x = 1/25

Det burde være trivielt på STX niveau.


Skriv et svar til: Lingninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.