Fysik

Antal af kerner

07. januar 2011 af fiffinut (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Der gik ikke længe før jeg sad fast igen.. :(

Håber i kan hjælpe mig med denne her.

Vedhæftet fil: hjælp.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
07. januar 2011 af mathon

                                                                                     Avogadros tal
                                  No = (2,9·10-7 g) / (241 g/mol)·(6,022·1023 mol-1) =


Svar #2
07. januar 2011 af fiffinut (Slettet)

Mange tak..  Lige et spørgsmål, hvor kommer (6,022·1023 mol-1) ? Jeg får dette til at give 6,5 * 10^14 men i.flg facitlisten skal det give 7,25*10^14 :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. januar 2011 af mathon

helt nøjagtigt:
                               No = (2,9·10-7 g) / (241,056823 g/mol) · (6,02214·1023 mol-1) = 7,24485·1014


Skriv et svar til: Antal af kerner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.