Matematik

Lidt hjælp tak:d

08. januar 2011 af oghv (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvor mange procent er en billet til afdeling A dyrere end en billet til afdeling B

Afdeling A: 125 US-dollars

Afdeling B: 90 US-dollars

Ps. tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Find forskellen mellem billetpriserne og sæt den i forhold til B-prisen.


Svar #2
08. januar 2011 af oghv (Slettet)

forskellen er 35 $, hvad mener du med at sætte den i forhold til B-prisen


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. januar 2011 af pige24 (Slettet)

(125-90):125*100=35%

Tror det er sådan?

Du må ikke hænge mig op i en krog, hvis det ikke er rigtigt.Jeg går kun I 7.klasse

God dag til dig.


Svar #4
08. januar 2011 af oghv (Slettet)

Jo tak i lige måde du!


Svar #5
08. januar 2011 af oghv (Slettet)

hvad mener du professor?


Svar #6
08. januar 2011 af oghv (Slettet)

Pige24. Resultatet giver altså 28 procent:d altså i forhold til dit svar:)


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#6

Genlæs forklaringen i #1. Forskellen er $125 - $90 = $35, der skal sættes i forhold til B-prisen, som er $90, altså er forholdet

35/90 = 38,89 %


Svar #8
08. januar 2011 af oghv (Slettet)

tak prof:d


Skriv et svar til: Lidt hjælp tak:d

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.