Matematik

Gennemsnit ( vigtigt)

10. januar 2011 af Sektion12 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej :)

spørgsmålet er:

Hvor mange kasser pakkede hun i gennemsnit  på en time.

Fakta:

hun har arbejdet 3 timer og 20 minnuter.

Hun har pakket 20 kasser.

hver sød og hjælp :)
.


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. januar 2011 af placebo321 (Slettet)

20 min = 1/3 time

hun har arbejdet i 3 1/3 timer = 10/3 timer
 

kasser i timen:

20 kasser / (10/3) timer = (20*3)/10 = 6 kasser pr. time


Svar #2
10. januar 2011 af Sektion12 (Slettet)

Tak for hjælpen


Skriv et svar til: Gennemsnit ( vigtigt)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.