Matematik

Procent

10. januar 2011 af Gultmtrk (Slettet)

 hvad er 1/20 (1 20. del) i procent?


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. januar 2011 af placebo321 (Slettet)

pro cent = pr. hundred.

 hvorfor

1/20 *100 = 5%

altså 5 pr. hundred


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Gang brøken med 100%.

x = x·100%


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.