Fysik

Gitterligningen

10. januar 2011 af 8520 (Slettet) - Niveau: B-niveau

er der en der kan sige mig hvordan gitterligningen ser ud?


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. januar 2011 af Lesleyblood (Slettet)

d • sin(θm) = m • λ


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. januar 2011 af Lesleyblood (Slettet)

d = afstand mellem to naboåbninger (gitterkonstanten)

θm = afbøjningsvinklen

λ = Bølgelængde af indkommende lys

m = ordnen (ofte et helt tal)


Skriv et svar til: Gitterligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.