Engelsk

Engelske sætninger - Er det rigtigt eller forkert?

11. januar 2011 af Giues (Slettet)

Hejsa :-)
Jeg har nogle sætninger for, som jeg skal rette. Jeg er ikke lige den bedste til Engelsk, så derfor har jeg prøvede og give mit bud på dem alle, men er overhovede ikke sikker på, om de er rigtige rettet.
Nogle som ville bruge 2-3 min på det?..

1. The next day was I early up = The next day I was early up?
2. The most beautiful hotel I ever had seen = The most beautiful hotel I ever has seen?
3. Joe hasn't so many money = Joe hasn't so much mony?
4. Just as I sat down on a toilet I heard a noisy door slam = I just sat down on a toilet I heard a noisy door slaam?
5. I remember when I was smaller, I really like this guy = I remember when I was little, I like really this guy?
 

Tak :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. januar 2011 af Thildeasp (Slettet)

I 2'eren ville jeg sige: Yhe most beautiful hotel i have ever seen.

I 3'eren har du skrevet 'mony'. Sikkert en tastefejl, men ville lige gøre opmærksom på det ;) 

I 5'eren tror jeg det er "I remember, I really liked this guy, when i was lyounger."

Håber det var en hjælp :)


Svar #2
11. januar 2011 af Giues (Slettet)

Tusinde taaaak :DDDD!


Svar #3
11. januar 2011 af Giues (Slettet)

Kan ikke rigtige komme på et bud til disse, eller har prøvede på nogle af dem, men resten ser lidt sværere ud..:

6. It was more of a ghetto that the other parts of the city, and was a whole lot of Gangsters. = ??
7. Seven days were now passed away since Liza left. = Seven Days were now is passed away since Liza left?
8. I got café and decided to be heeding for home. = ??
9. Does their life sucks at much as mine do in the moment  = ??
10 Pulled a hand gun and set it at the owner of the shop's head =??
11. After some time were I on the hotel = After some times I were on the hotel?
12. After that were they not helpful anymore = After that they were not helpful anymore?
13. She took the first plain she could get = She get the first plain she could took / take?
14. He thought he never would visit New york city again = He has thought he never would visit New York city again?
 

Håber nogle ville se på det.. Tak på forhånd.


Skriv et svar til: Engelske sætninger - Er det rigtigt eller forkert?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.