Fysik

HJÆLP TIL EN HEL KLASSE

17. januar 2011 af Barwar (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej, vi sidder med denne fysik opg. Som vi ser rigtig svær, er der nogen er jer som tidligere har lavet den ?

Vedhæftet fil: Sæt-1 (2).docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2011 af Moderatoren

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Svar #2
17. januar 2011 af Barwar (Slettet)

 Vi fatter dsv ikke hele opgaven :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. januar 2011 af mette48 (Slettet)

a) Pendulet modtager eller afgiver ikke energi fra/til omgivelserne.

ΔEpot=ΔEkin

b) 0punkt for Potentiel energi ved pendulsvingningens laveste punkt

ΔEpot=m*g*Δh   hastighed 0 for oven i svingningen

ΔEkin=1/2 m*v2

m*g*Δh=1/2 *m*v2

2*g*Δh=v2

v2=2*9,82*0,12 (m/s)2

Hov er det hele opgavesættet I vil have regnet ?

Det gider jeg ikke, når I ikke selv sætter jer ind i stoffet. En hel klasse er ikke så uvidene.

Stil spørgsmål til de næate opgaver


Skriv et svar til: HJÆLP TIL EN HEL KLASSE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.