Matematik

Bevis (Vektorer)

17. januar 2011 af Hansen223 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgaven lyder:

Lad  a og b være egentlige vektorer.

Bevis at: 

a * b = a * b, hvor ba er projektionen af b på a.


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. januar 2011 af NejTilSvampe

 ba = (a*b / a^2) * a

a*ba = (a*b / a^2) * a*a = a*b

da a*a = a^2 så a^2 forkortes væk.


Skriv et svar til: Bevis (Vektorer)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.