Matematik

Hjælp til 1 stykke matematik

20. januar 2011 af Maiizen (Slettet)

 Hej jeg vil høre om i ville hjælpe mig med noget matematik for jeg er selv lidt i tvivl regnestykket ser sådan her ud:
1) en Ørred koster 11 kr i butik og dem Peter selv fangede kostede 16 kr (for benzin båd sø osv) hvor mange procent er de selv fangede ørreder dyrere end købte ørreder?
håber i vil hjælpe for procent er ikke min stærke side:(
På forhånd tak 

hilsen Maiz


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. januar 2011 af mette48 (Slettet)

Den selvfangede er (16-11) kr = 5 kr dyrere end den købte

i % bliver det 5/11 *100 %= 500/11 %


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2011 af Oblectamentum (Slettet)

Ja, 16 - 11 = 5 kr. dyrere

16 - 11 = 5

5 /11 * 100 % = 45 %


Svar #3
20. januar 2011 af Maiizen (Slettet)

 Mange tak for hjælpen:D


Skriv et svar til: Hjælp til 1 stykke matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.