Matematik

trekant

21. januar 2011 af regitze1992 (Slettet) - Niveau: A-niveau

vi har en retvinklet trekant hvor vi skal finde længden a men kun har oplyst C= 90 og b= 40, hvordan finder vi a


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. januar 2011 af NejTilSvampe

 Hvis du med C= 90 , mener at vinkel C = 90o

så kan den ikke løses. Det er 2 ligninger med 3 ubekendte.

hvis det er siden c som er 90, så brug pythagoras.


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. januar 2011 af BrainStorm (Slettet)

 Er Du sikker på at spørgsmålet mangler ikke nogle oplysninger?


Skriv et svar til: trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.