Fysik

Mekanik 1

23. januar 2011 af sara56 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej :)

har brug for hjælp

Med næsten konstant fart bevæger jorden sig i en cirkelbane omkring solen på et år . Radius i cirkelbanen er 149,6 *10^6 km

beregn længden af den strækning , som jorden bevæger sig på et år. beregn jordens fart i banen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2011 af peter lind

O = 2*π*r


Svar #2
23. januar 2011 af sara56 (Slettet)

hvad skal så gøre bagefter


Svar #3
23. januar 2011 af sara56 (Slettet)

hjælpe tak


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. januar 2011 af peter lind

Fart = omkreds/tid


Svar #5
23. januar 2011 af sara56 (Slettet)

jeg har ikke tiden


Svar #6
23. januar 2011 af sara56 (Slettet)

????????????


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. januar 2011 af peter lind

Jo du har. Det er 1 år.


Svar #8
23. januar 2011 af sara56 (Slettet)

hvordan laver man om til tid


Svar #9
23. januar 2011 af sara56 (Slettet)

til sekunder


Brugbart svar (0)

Svar #10
23. januar 2011 af peter lind

Et år har ca. 365 døgn. En døgn er  24 timer. En time er 60 minutter. Et minut er 60 sekunder


Brugbart svar (0)

Svar #11
23. januar 2011 af hippo746 (Slettet)

Hastigheden = omkredsen / tiden

v = m/s eller km/s eller km/t hvad din lærer eller du nu foretrækker at angive den i.


Skriv et svar til: Mekanik 1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.