Matematik

Forklar formlen

24. januar 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

v=s*s*s

Er det ikke rumfanget af en kasse, der har ens sidelængder.

V=g*h

Hvad er det for en formel?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2011 af placebo321 (Slettet)

I den første formel, antager to du at kassen, da dimenisonerne indgår som de samme faktorer i ligningen.

Generelt er formlen:

V = l*h*b

Jeg går ud fra, at g = grundfladen, hvorfor det er rigtigt, at  V = g*h også er formlen for rumfanget af en kasse.

g har da, hvis vi benytter SI-enheder, enheden m2. h har enheden m. Multipliceres de to faktorer giver det kubikenheden m3


Skriv et svar til: Forklar formlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.