Tysk

Er det korrekt?

26. januar 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Sie weint.Hun græder

Sie weinte.Hun græd

Sie hatte geweint.Hun har grædt

Er det rigtigt?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. januar 2011 af Tyskfødt (Slettet)

Sie weint.  Hun græder    = ok

Sie weinte.Hun græd  =    ok

Sie hatte geweint.    Hun har grædt  = førnutid

Sie hatte geweint     Hun havde grædt   = førdatid


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2011 af Walsh (Slettet)

Sie hat geweint. 

Hvis det er en førnutid du prøver at lave :D 


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2011 af februar (Slettet)

Jeg tror de to første er rigtige, men den sidste hedder: Sie hat geweint


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. januar 2011 af Walsh (Slettet)

Heinz er det muligt du kan kigge på min tråd... München.....  :) ? 


Svar #5
26. januar 2011 af pige24 (Slettet)

Danke Tyskfødt.


Skriv et svar til: Er det korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.