Matematik

Reducer

27. januar 2011 af boldspil (Slettet) - Niveau: C-niveau

Reducer udtrykket

(a+2b)2 - (a+2b)(a+b)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2011 af Ezmacros (Slettet)

Brug 1. kvadratsætning på dit første led altså (a+2b)2.

(a+2b)2=a2+(2b)2+2*a*(2b)

Håber det var en lille hjælp.


Svar #2
27. januar 2011 af boldspil (Slettet)

?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2011 af AskTheAfghan

          (a+2b)2      -   (a+2b)(a+b)             =

   (a+2b)*(a+2b)  -   (a+2b)(a+b)             =

  a2+4b2+4ab      -  (a+2b)(a+b)              =

  a2+4b2+4ab      -  a2+2b2+3ab             =   ab+2b2


Svar #4
28. januar 2011 af boldspil (Slettet)

tak


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. oktober 2011 af Dell9 (Slettet)

Hvoraf får du 3ab fra?


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.