Matematik

Literprisen

31. januar 2011 af BombeGirl (Slettet)

2 stk. Aqua Minerale ( 2 x 150 cl ) koster 15.95

hvad er literprisen? :)

hvordan regner man det ud?

Har glemt det.. /;


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

2x150 cL må man vel lige gå ud fra. Dvs. 2*150 cL = 300cL = 3L koster 15,95 kroner. Hvor meget koster så én liter?


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2011 af Arkimedesanton (Slettet)

Hvad står 2 x 150 helt specifikt for? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2011 af 215 (Slettet)

Når fuck.. ingen enheder..


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. februar 2011 af Ezmacros (Slettet)

 Det er egentlig bare at sige 15.95 / 3 da 150*2 cl = 300 cl = 3 L

 dvs.

15.95 / 3 = 5.32


Skriv et svar til: Literprisen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.