Matematik

f(x) = 4*a

31. januar 2011 af Sofiesmor (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x) = 4 * a

hvor a er et positivt tal. grafen for denne funktion går gennem punktet (2,100)

^^bestem tallet a

HJÆLP er virkelig helt blank


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Som du har defineret funktionen, er den konstant 4·a . Der skal da gælde 4·a = 100 .

Men måske mangler der noget i forskriften for f(x). Skriv den korrekte forskrift, hvis dette er tilfældet.


Svar #2
31. januar 2011 af Sofiesmor (Slettet)

 f(x) = 4*a^x

(opløftet i x)


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Så løs ligningen f(2) = 100 , dvs

4·a2 = 100


Svar #4
31. januar 2011 af Sofiesmor (Slettet)

 Tusind tak for hjælpen :D


Skriv et svar til: f(x) = 4*a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.