Matematik

Sider i En RV trekant

03. februar 2011 af sørenbru (Slettet)

 HEJ :P ehh jeg har som sagt en retvinklet trekant hvor jeg kender vinkel A(35) og C(90) og B(55) og siden c(hypo) 25. Linjen a ligger imellem C og B og linjen b ligger mellem A og C  hvordan finder man så via udregning siderne?

på forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. februar 2011 af mathon

                        a = c·cos(B) = c·sin(A) 

                        b = c·cos(A) = c·sin(B)


Skriv et svar til: Sider i En RV trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.