Matematik

Log(x+2)-Logx=2 og Logx+Log(x+3)=1

03. februar 2011 af TinaJensenxD (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen der kan hjælpe med at løse disse to opgaver?


Brugbart svar (2)

Svar #1
03. februar 2011 af mathon

                   

                   log(x+2) - log(x) = 2                 x>0

                   log((x+2)/x) = 2

                   (x+2)/x = 102

                   x+2 = 100x

                   99x = 2

                   x = (2/99)


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. februar 2011 af mathon

efter opfordring
         i
www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx

                          log(x) + log(x+3) = 1           x>1

                          log(x·(x+3)) = log(10)


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. februar 2011 af mathon

                                  x·(x+3) = 10         x>0                 (x>1 var fejltastning)


Skriv et svar til: Log(x+2)-Logx=2 og Logx+Log(x+3)=1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.