Dansk Historieopgave

HJÆLP! Dansk - et dukkehjem

09. februar 2011 af Rebecca001 (Slettet)

 Hej :)

Jeg ville høre om der var nogle der kunne hjælpe mig igang med en dansk/historie-opgave. Jeg aner virkelig ikke hvad jeg skal gøre og så om der var nogen der kunne komme med nogle gode råd. Jeg skal desværre skrive ca. 6 sider og hvis det hjælper har jeg valgt at skrive om det naturalistiske drama - et dukkehjem. 

Hvordan skal jeg starte på at skrive? Det er virkelig svært for mig og jeg skal være færdig allerede på fredag. Så del jeres erfaring.

Håber virkelig meget der er nogen som kan hjælpe mig igang. I need it! 

 
 

Brugbart svar (2)

Svar #1
09. februar 2011 af ForNoOne (Slettet)

Gå ind på FG's hjemmeside: www.frberg-gym.dk
Tryk på den bjælke der hedder : Opgaver og pædagogik.
Gå ned på det punkt der hedder studiehåndbogen.
Tag den Pdf-fil der er til 1.g.
Rul ned til det hvor det står noget med dansk-historie opgave eller større skriftlige afleveringer. Det står lige fra citering til hvordan du laver en vurdering :)
 


Brugbart svar (3)

Svar #2
10. februar 2011 af david villa (Slettet)

 Der er andre forumer her på studieportalen hvor dukkehjemmet bliver diskuteret. Tjek dem ud. Har selv haft en debat om den. 


Brugbart svar (2)

Svar #3
10. februar 2011 af Moderatoren

Nemlig.. Og hun har allerede fået flere serveret!

Rebecca: Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.

Et godt råd:

Start tidligt, så du ikke bliver stresset.

Ps. Opgaverne på studienet.dk om Et dukkehjem kan give dig masser af gode råd om hvordan du selv skal skrive din Dansk Historieopgave.


Svar #4
12. februar 2011 af Rebecca001 (Slettet)

 Tak for hjælpen og de dejlige svar.. det var helt sikkert gode råd på vejen. Det bedste råd var nok jeg skulle starte tidligt og det var netop det jeg ikke gjorde :( Så har været SÅ stresset til sidst men til gengæld har jeg fulgt de andre råd og fået en masse inspiration uden at skrive af. Jeg startede med at lave en problemstilling og det endte med at gå godt derfra hvor det hele bare fik sit eget "flow" - synes jeg selv


Brugbart svar (2)

Svar #5
12. februar 2011 af Moderatoren

Sådan:-)


Skriv et svar til: HJÆLP! Dansk - et dukkehjem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.