Matematik

find de næste tal i rækken

10. februar 2011 af sofiaelsberg (Slettet)

 Find de næste tre tal i rækken... Hvad er reglen?

0, 3, 8, 15, 24, ?, ?,  ?

1, 1, 2, 3, 5, ? 

1, 3, 5, 7, ?

1, 3, 4, 4, 7, 11, ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2011 af SuneChr

# 0  1):  Differencen mellem et tal og dets foregående danner en ny talrække.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2011 af Antidolph (Slettet)

1. du lægger 2 til det tal du lægger til hver gang altså

lægger 3 til så 5 til, så 7, 9, 11, 13, osv.

2. du lægger de 2 foregående tal sammen:

0+1=1 1+1=2 2+1=3 2+3=5 5+3=8 osv.

3. lægger 2 til hver gang 1+2=3 3+2=5 5+2=7 7+2=9 osv.

4. er du sikker på at du har skrevet rigtigt?


Skriv et svar til: find de næste tal i rækken

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.