Matematik

c - konstant?

11. februar 2011 af Signe3x (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvorfor kan c være en konstant i funktion? Og hvornår er den det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2011 af Danielras (Slettet)

Du er nødt til at uddybe. Skriv evt. opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. februar 2011 af SuneChr

Tænker du på den arbitrære konstant der er konstantleddet i det ubestemte integral?


Svar #3
11. februar 2011 af Signe3x (Slettet)

Jeg tænker på:

En funktion f er givet ved forskriften

f(x)=2*x + sin(x)

a) Bestem en lsning til ligningen f(x)=1.
For at finde en løsning stter jeg blot f lig med 1:
 

Altså er en løsning 0,4957

b) Gr rede for, at ligningen f(x)=c har netop en løsning for alle c.
 

Er det fordi den hele tiden er voksende?


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. februar 2011 af Danielras (Slettet)

Ja, det er det, men det skal du vise via f'(x).


Svar #5
11. februar 2011 af Signe3x (Slettet)

Okay prøver jeg :)


Skriv et svar til: c - konstant?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.