Matematik

differentialregning..hjælp!!!

13. februar 2011 af jcay (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej...hvordan differentier man følgende funktion:

f(x)=x^3*ln(x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Brug reglen for differentiation af et produkt: (gh)' = g'h + gh' :

f(x) = x3·ln(x)


Skriv et svar til: differentialregning..hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.