Engelsk

Hjælp til rettelse

14. februar 2011 af Venersmukke (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Alle. Jeg har brug for noget hjælp med noget engelsk. Vi har lige skrevet en stil, og fik den tilbage i dag. Vores lære har sat givet os nogle sætninger i stilen som er forkerte. Vi skal forklare hvad der er forkert ved dem og skrive det rigtige. Jeg har kigget på nogle af dem, men der er nogle som jeg ikke helt kan se hvad fejlen er.

1. Actually is Dave in love with Liz

2. I think the story take place in the nineties

3. When Dave was travelling alone, he had low confidents

4. We can deffenatly se that Dave knows nothing about India.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2011 af Isabisa (Slettet)

1. Actually Dave is in love with Liz     -    Engelsk har ligefrem ordstilling                                                                                                                             
2. I think the story takes place in the nineties    -    3. pers ental nutid tilføjes -s på verbet

3. When Dave was travelling alone, he had low confidence    -    confident = selvsikker, confidence = selvsikkerhed

4. We can definitely see that Dave knows nothing about India    -    stavefejl


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. februar 2011 af munequita (Slettet)

1. Actually is Dave in love with Liz   det er ordstillingen der er gal. Den er "fordansket".

2. I think the story take place in the nineties "the story"= ental , ikke flertal

3. When Dave was travelling alone, he had low confidentsden er gal med stavningen. slå ordet op.

4. We can deffenatly se that Dave knows nothing about India. stavefejl. slå ordene op i ordbogen


Skriv et svar til: Hjælp til rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.