Engelsk

1 enkelt opgave rettelse - hurtig

16. februar 2011 af An1992 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er denne sætning korrekt, jeg tænker på apostrof fejl:

My mother’s cat eats its food.


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. februar 2011 af StarfishAndCoffee (Slettet)

 Ja:-)


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. februar 2011 af munequita (Slettet)

Genitiv formes ved at tilføje:

's       til navneord i ental =  Susan's, the girl's
          til navneord som har uregelmæssig flertalsform =  the men's, the children's

'         til navneord der er regelmæssige og ender på s i flertal = the boys', the students


Svar #3
16. februar 2011 af An1992 (Slettet)

tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. februar 2011 af rakijovic

Husk endelig substantiva singularis der i forvejen ender på 's'; ved disse står det en frit om man vil bruge apostrofgenitiv+ endnu et 's' eller blot apostrofen. Fx er både "Charles' car" og "Charles's car" korrekte former.

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. februar 2011 af munequita (Slettet)

ja det er rigtigt, Rakijovic


Svar #6
17. februar 2011 af An1992 (Slettet)

Kunne I evt. give mig lige så god hjælp med dette:

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=972938


Skriv et svar til: 1 enkelt opgave rettelse - hurtig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.