Matematik
Integralregning hjælp!
Opgaven lyder således:
Denne opgave handler om at bestemme arealet af en punktmængde, der afgrænses af grafen for en funktion, x aksen og to lodrette linjer. Bestem arealet i følgende tilfælde:
Funktionen er f(x)= -x^2+3x+3 og linjerne x=0 og x=3
Svar #2
20. februar 2011 af provinsbaronen (Slettet)
0∫3 f(x) dx = 13.5
grunden til at du tager integralet i intervallet 0 til 3 er pga. de to lodrette linjer skærer x-aksen i 0 og 3 som beskrevet i opgaven
Svar #3
20. februar 2011 af smukkeguk. (Slettet)
hvad med funktionen? regner man den ud som bestemt integrale?
Skriv et svar til: Integralregning hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
