Engelsk

noegen som har set bendt it like beckham ?

23. februar 2011 af nini66 (Slettet)

Hej alle. Jeg arbejder med filmen Bend ir like Beckham, og har fået et spørgsmål, jeg skal have et svar på, til imorgen. Spørgsmålet lyder således: '


When Joe comes to the Bhamra house, Pinky asks jess why she brought a gora. He is irish, Jess answers. What difference does that make ?

Jeg kan godt oversætte spørgsmålet, men forstår ikke rigtig hvad spørgsmålet er ? Jeg ved Jess ikke må date en "hvid" dreng, men forstår ikke det med at hun siger, han er irer ? Hvilken forskel gør det ? er en englænder og en irer ikke det samme ??

håber virkelig på hjælp!! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2011 af Moderatoren

En englænder og en irer er slet ikke det samme:-) Nu har jeg ikke set filmen, så ved ikke rigtig noget om det. Men mon ikke du skal undersøge Englands og Irlands forhold til hinanden!?


Svar #2
23. februar 2011 af nini66 (Slettet)

Hej Jeppe ;-)

ja det ville man umiddelbart tro jeg skal, hvis man ikke har set filmen... det er også derfor jeg bliver lidt forvirret.. hehe :)

tak for hjælpen!


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. februar 2011 af rakijovic

England = England

Storbritannien  / ((Great) Britain) = GB = England, Skotland og Wales

Det forenede Kongerige (Storbritannien og Nordirland) / the United Kingdom (of Great Britain and Northern Ireland) = UK = GB+NI ;)

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Svar #4
24. februar 2011 af nini66 (Slettet)

ula,´nu forstår jeg :)

tak ´tak! ;-)


Skriv et svar til: noegen som har set bendt it like beckham ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.