Biologi

Styrketræning

16. juli 2003 af SP anonym (Slettet)
Hey jeg er lige begyndt til styrketrænong, og jeg har et stort problem som jeg vil af med, min mave er lidt for stor.... Hvad kan jeg gøre for at den bliver mindre... Skal jeg lave mavebøjninger,cykle,løbe eller hvad...... har i nogle gode ideer til mig.. hvis det er muligt, så kom med dem på forhånd tak

Svar #1
17. juli 2003 af SP anonym (Slettet)

jeg kun godt tænke mig nogle regne
opg. for 4-5 klasse

Svar #2
17. juli 2003 af SP anonym (Slettet)

Hvad snakker du om??

Svar #3
19. juli 2003 af SP anonym (Slettet)

løb og tag mavebøjninger- og skær ned på maden

Svar #4
20. juli 2003 af SP anonym (Slettet)

Det var da et mærkeligt spørgsmål. Dette er jo et website hvor man kan tale om lektier, studieretning osv. og ikke styrketræning.

Men siden du nu spørger, så kunne du jo prøve den der "AB-energizer" fra TV-shop, og så fortælle os andre om den virker :O)

Brugbart svar (1)

Svar #5
14. september 2003 af Jensus (Slettet)

www.getbig.dk eller www.bodyhouse.dk hvis du er til anabolske steroider.

Svar #6
18. september 2003 af SP anonym (Slettet)

Hvor er denne tråd dog for mærkelig! Den starter med at Jens er kommet i tanker om at hans mave er for stor - og den slutter med at han henvises til et websted, der hedder getbig...

I dette forum skulle vi jo snakke biologi, derfor: Jens, der er kun en vej frem, og det er at din kalorieforbrænding bliver større end dit kalorie-indtag. Kroppen er fra naturens hånd designet til at oplagre energi i form af fedt, således at man har noget at stå i mod med i tilfælde af dårlig høst/jagt/fiskeri (eller hvordan vi nu ellers skaffede os mad før vi blev civiliserede). I dag og her i vesten er det med at skaffe mad ikke noget problem, men kroppen virker stadig på den gamle måde - derfor bliver vi fede, hvis vi ikke passer på.

Så: forbrænd mere end du æder, eller æd mindre end du forbrænder. Find på noget der ikke feder, hvis du trøstespiser eller er småsulten, f.eks. frugt, og brug din krop i det dagle: cykl, gå, tag trappen. Et råd: hvis du har valgt et center, der er blot en smule seriøst, så vil der være instruktører, som du kan konsultere. Gør det - de ved (som regel) hvad de taler om, og du vil høste respekt for selv at have taget ansvaret for dit problem.

M.h.t. mavebøjninger specielt, så vidt jeg ved hjælper de ikke specielt på fedme omkring maven - kroppen bestemmer selv hvorfra den tager den energi den ikke har fået fra maden.

Og bliv nu ikke spiseforstyrret - det skal være OK at svine sig til en gang imellem - det er ikke det man bliver tyk af!

Skriv et svar til: Styrketræning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.