Tysk

Hedder det "Es ist 5 Meter hoches?"

23. februar 2011 af Grammatik (Slettet) - Niveau: C-niveau

... eller bare "Er ist 5 Meter hoch?"


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. februar 2011 af Tyskfødt (Slettet)

Er = der Baum, sie = die Palme, es = das Haus ist fünf Meter hoch. ( Ein 5 Meter hoher Baum, eine 5 Meter hohe Palme, ein 5 Meter hohes Haus.)


Skriv et svar til: Hedder det "Es ist 5 Meter hoches?"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.