Matematik

hjælp

23. februar 2011 af Nishani (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg skal beregne et forventede energi forbrug i denne triatlon:

850 m svømning i 17 minutter.  faktor/kJ  for det= 10,5

1 skift 3 minutter 30 sek . faktor/kJ= 7,7 ..

der er flere men hvis i bare hjælper mig hvordan jeg finder ud af det kan jeg lave resten..

Samuels hvile energiforbrug
på en time : 4,5(kJ/kg)*67 kg = 301,5 kJ/t ... måske skal i bruge dette tal (301,5 kJ/t)

håber i kan hjælpe..
 


Brugbart svar (2)

Svar #1
23. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det er jo helt efter samme skuffe som i din tidligere opgave https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=971005 . Nu må du snart kunne finde ud af det selv med al den hjælp, du har fået.


Svar #2
23. februar 2011 af Nishani (Slettet)

ja men det er præcist det har jeg har gjort i min opgave. men da jeg blev færdig og kiggede dem igennem blev jeg i tvivl også tænkte jeg at jeg ville spørge her inde.. jeg er begyndt at selv og kunne.. ja jeg ved jeg har fået meget hjælp men altså..


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.