Fysik

fra m til nm

24. februar 2011 af hjæææælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

7.43077e-7_m

dette vil jeg lave om nm. 

er det sådan her? 

7.43077e-7_m/10e-9_m = ca. 74 nm

eller hvordan?


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. februar 2011 af mathon

                   7,43077·10-7 m = 743,077·10-9 m = 743,077 nm


Svar #2
24. februar 2011 af hjæææælp (Slettet)

nå okay, tak for det. 

hvad med dette: 

1.45716e10 m. det vil jeg gerne lave om til km. 


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. februar 2011 af mathon

            
  1,45716·1010 m = 1,45716·107·103 m = (1,45716·107)·(103 m) = 1,45716·107 km =

                                                                             14,5716·106 km = 14,5716 mio. km        


Skriv et svar til: fra m til nm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.